Werkvoorbereider in de Industriebouw bij McFleming Recruitment

Deinze, Oost-Vlaanderen

Betreffende de job

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een professioneel bouwbedrijf, voornamelijk actief in de industriebouw, en als dochter van een grote groep kunnen zij opereren vanuit een financieel sterke achtergrond. Ze voeren jaarlijks met succes tientallen industriële bouwprojecten uit, voornamelijk in de provincies Oost- en West-Vlaanderen en provincie Henegouwen.

Functieomschrijving

Als Werkvoorbereider in de Industriebouw  behoren volgende taken tot je takenpakket: In deze functie heb je op regelmatige wijze contact met de diverse leveranciers en eventuele onderaannemers.Je ondersteunt de aankopers en stuurt prijsvragen uit, vergelijkt deze en voert de eventuele verdere prijsonderhandelingen.Je kijkt erop toe dat de leveringen op de werf tijdig en op een correcte manier verlopen. Ook de onderaannemers zal je controleren naar de kwaliteit van het geleverde werk en de oplevering binnen de vooropgestelde termijn.Daarnaast biedt je ook algemene ondersteuning aan de project en werfleiders.  

Functie-eisen

Voor de functie van Werkvoorbereider in de Industriebouw zijn wij op zoek naar een sterke persoonlijkheid met een Junior   ervaring en in het bezit van een diploma op Bachelor niveau in de Bouwkunde of je beschikt over een aantoonbare werkervaring in een gelijkaardige functie. Je hebt bij voorkeur reeds enige jaren ervaring in de calculatie, aankoop, studiedienst of uitvoering.Je hebt een praktische kennis van MS Office en kan plannen van Autocad, Revit lezen en interpreteren.Je bent een gedreven persoonlijkheid en gaat planmatig en op een structurele wijze te werk.Communicatief ben je sterk en je voelt je thuis in een typische KMO no-nonsens cultuur.Je maakt graag deel uit van een team.

Arbeidsvoorwaarden

Als Werkvoorbereider in de Industriebouw  ontvang je een interessante verloning gekoppeld aan een aantal extralegale voordelen.Je komt terecht in een boeiende job met veel toekomstperspectief. Er zullen de nodige opleidingen worden voorzien, zowel intern als extern. Daarnaast werk je vanuit een modern kantoor met de nieuwste software, een deskundig en gedreven team en bij een bedrijf waar de nodige doorgroeimogelijkheden zeker aanwezig zullen zijn. 

Sollicitatieprocedure

Stuur je CV naar  Concha Claes (0032-(0)479/907-851) op het volgende emailadres  concha@mcfleming.be   met als extra vermelding Werkvoorbereider in de Industriebouw  refnr  2254 .

 

Deze JOB niets voor jou ? Bezorg ons zeker je CV voor een mogelijke andere opportuniteit. Bezoek ook onze website www.McFleming.be voor meer jobs.

 

 

Bezoek www.mcfleming.be voor meer informatie over de vacature Werkvoorbereider in de Industriebouw of solliciteer online op de vacature Werkvoorbereider in de Industriebouw.

Solliciteren
E-mail deze vacature
E-mail sturen
Opmerking: het e-mailadres wordt alleen gebruikt om de vacature te kunnen verzenden.