Werfleider Bouw Klasse 7 bij McFleming Recruitment

Deinze, Oost-Vlaanderen

Betreffende de job

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is één van de grotere bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële en utilitaire projecten. Projectontwikkelingen zijn eveneens een belangrijke activiteit. Een goed georganiseerde opvolging en uiteraard de nodige kwalificaties garanderen een hoogstaande kwaliteit in al hun projecten (klasse 7), dit voor zowel de private als de openbare sector. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een vlakke structuur met een open en directe communicatie, een hoge betrokkenheid van de medewerkers en een sterke focus op continue verbetering.

Functieomschrijving

Als Werfleider Bouw Klasse 7  behoren volgende taken tot je takenpakket: Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert deze en volgt ze op waar nodig.Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning.Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken.Je bent verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project.Je woont de diverse coördinatievergaderingen bij.Je zorgt voor het aansturen van de eigen arbeiders en de eventuele onderaannemers.Veiligheid, kwaliteit, organisatiesnelheid en juistheid zijn jouw kerntaken.Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.Je verzorgt de praktische organisatie van de werf.Als werfleider rapporteer je aan de projectleider met wie je een open communicatie hebt.

Functie-eisen

Voor de functie van Werfleider Bouw Klasse 7 zijn wij op zoek naar een sterke persoonlijkheid met een Medior   ervaring en in het bezit van een diploma op Bachelor of Master niveau in de Bouwkunde of je bent gelijkwaardig door de juiste werkervaring Je bent een echte organisator en gaat steeds op een structurele wijze te werk.Je hebt een dynamische persoonlijkheid en beschikt over leidinggevende capaciteiten.Je bent iemand die zowel in team als zelfstandig kan werken.Je hebt een goed cijfermatig inzicht en de nodige zin voor verantwoordelijkheid. 

Arbeidsvoorwaarden

Als Werfleider Bouw Klasse 7  ontvang je een interessante verloning gekoppeld aan een aantal extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen. Je komt terecht in een boeiende en uitdagende functie bij een financieel gezond bedrijf met een familiale inslag. Je zal in deze functie ook de mogelijkheid krijgen om verder door te groeien binnen het bedrijf. 

Sollicitatieprocedure

Stuur je CV naar  Concha Claes (0032-(0)479/907-851) op het volgende emailadres  concha@mcfleming.be   met als extra vermelding Werfleider Bouw Klasse 7  refnr  2256 .

 

Deze JOB niets voor jou ? Bezorg ons zeker je CV voor een mogelijke andere opportuniteit. Bezoek ook onze website www.McFleming.be voor meer jobs.

 

 

Bezoek www.mcfleming.be voor meer informatie over de vacature Werfleider Bouw Klasse 7 of solliciteer online op de vacature Werfleider Bouw Klasse 7.

Solliciteren
E-mail deze vacature
E-mail sturen
Opmerking: het e-mailadres wordt alleen gebruikt om de vacature te kunnen verzenden.