Projectleider Utiliteitsbouw bij McFleming Recruitment

Kampenhout, Vlaams-Brabant

Betreffende de job

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een vooraanstaand aannemer voor de ontwikkeling van utiliteitsbouw, sport & leisure projecten en residentiële bouwprojecten.
Zij hebben een sterk marktaandeel in België, Nederland, Duitsland en de U.K.. Dit familiebedrijf is reeds 50 jaar actief in ons land en is een solide werkgever met de nodige know how in huis.
Zij bieden diensten van schetsontwerp tot oplevering en van onderhoud tot exploitatie. 
Om hun constante groei te bestendigen zijn ze momenteel op zoek naar gedreven en deskundige medewerkers met een passie voor de bouw.

Functieomschrijving

Je hebt de operationele eindverantwoordelijkheid over Belgische projecten vanaf het ontwerp stadium.
Je staat in voor de volledige projectplanning, coördineert vergaderingen met opdrachtgevers, architecten, ingenieurs en onderaannemers.
Je waakt over de tevredenheid van de opdrachtgever en over de rendabiliteit van het bouwproject en de uitvoeringstermijn.
Je neemt de verantwoordelijkheid over de technische, administratieve en financiële aspecten van het bouwdossier en bewaakt de veiligheid.
Je denkt steeds commercieel mee met het bedrijf en weet je projecten op een kwalitatief hoogstaand niveau op te leveren.

Functie-eisen

Voor de functie van projectleider utiliteitsbouw zijn we samen op zoek naar kandidaten met een Master / Bachelor diploma bouwkunde.
Je hebt reeds enkele jaren ervaring bij een klasse 8 aannemer.  
Je hebt ervaring met projecten m.b.t. zwembaden.
Een groot bouwproject vormt voor jou telkens weer een echte uitdaging en je volgt de nieuwste bouwtechnieken op de voet.
Je koppelt een structurele, accurate aanpak aan een goed communicatievermogen.
Je bent een teamleader en weet jouw mensen te motiveren.
Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans.

 

Arbeidsvoorwaarden

Als Projectleider utiliteitsbouw komt je terecht in een loyaal team, bij een bedrijf met een uitstekende reputatie en in een volledig vernieuwd, goed gelegen kantoor waar ruimte is voor initiatief, zelfontplooiing en doorgroeimogelijkheden.  Je ontvangt een passend salaris gekoppeld aan diverse extralegale voordelen (bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, MC's, onkostenvergoeding). 

Sollicitatieprocedure

Stuur je CV naar  Petra Couck (00 32 (0) 491 100 136) op het volgende emailadres  Petra@mcfleming.be   met als extra vermelding Projectleider Utiliteitsbouw  refnr  2081 .

 

Deze JOB niets voor jou ? Bezorg ons zeker je CV voor een mogelijke andere opportuniteit. Bezoek ook onze website www.McFleming.be voor meer jobs.

 

 

Bezoek www.mcfleming.be voor meer informatie over de vacature Projectleider Utiliteitsbouw of solliciteer online op de vacature Projectleider Utiliteitsbouw.

Solliciteren
E-mail deze vacature
E-mail sturen
Opmerking: het e-mailadres wordt alleen gebruikt om de vacature te kunnen verzenden.