Manager Hittebestendige Bouwprojecten bij McFleming Recruitment

Gent 9000, Oost-Vlaanderen

Betreffende de job

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is actief in hittebestendige producten en hittebescherming, industriële ovens en projectbouw in verschillende sectoren.
De onderneming beantwoordt zowel aan de behoeften inzake onderhoud en renovatie van bestaande installaties als die voor bouw van nieuwe apparatuur. Haar werkgebieden zijn de staalindustrie, aluminiumsector, cementindustrie, verbrandingsinstallaties, ketels, non-ferrometalen, glasnijverheid, chemie/petrochemie, gieterijen, kalkovens en keramiekfabricage.

Functieomschrijving

Als Manager Hittebestendige Bouwprojecten  behoren volgende taken tot je takenpakket: Je bent de spilfiguur tussen de klant en het bedrijf en staat zodoende in voor alle klantencontacten.
Je staat in voor het plannen van de werkzaamheden en onderhoud, achteraf ben je verantwoordelijk voor de controle en opmaak van de uurlijsten.
Vanuit de planning help je de werfleiders in het realiseren van de doelstellingen.
Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken en opvolgen van de planning, het opvolgen van de werven en het bewaken van de rendementen.
Je zorgt ervoor dat alles efficiënt verloopt door tijdige en stipte opvolging van facturen, vergunningen en offertes.
Je kijkt ook toe op het correct naleven van de veiligheid.

Functie-eisen

Voor de functie van Manager Hittebestendige Bouwprojecten zijn wij op zoek naar een sterke persoonlijkheid met een Medior   ervaring en in het bezit van een diploma industrieel ingenieur of burgerlijk ingenieur.Je bent technisch goed onderlegd met een duidelijke commerciële inslag.
Je weet je vlot uit te drukken in het Nederlands en Frans.
Je bent hands-on ingesteld en bent graag op de werkvloer aanwezig.
Je hebt oog voor het grotere geheel en combineert technisch inzicht met administratieve vaardigheden.
Je bent stipt en ordelijk en hebt geen probleem met deadlines.
Je bent vlot met MS office.

Arbeidsvoorwaarden

Als Manager Hittebestendige Bouwprojecten  ontvang je een interessant salarispakket inclusief extralegale voordelen (wagen, gsm, laptop, maaltijdcheques,...) en een mooi bonussysteem. Je komt terecht in een afwisselende en boeiende functie bij een bewezen firma met een uitstekende reputatie. Er heerst een familiale, vlakke bedrijfscultuur en een aangename werksfeer.

Sollicitatieprocedure

Stuur je CV naar  Concha Claes (0032-(0)479/907-851) op het volgende emailadres  concha@mcfleming.be   met als extra vermelding Manager Hittebestendige Bouwprojecten  refnr  1958 .

 

Deze JOB niets voor jou ? Bezorg ons zeker je CV voor een mogelijke andere opportuniteit. Bezoek ook onze website www.McFleming.be voor meer jobs.

 

 

Bezoek www.mcfleming.be voor meer informatie over de vacature Manager Hittebestendige Bouwprojecten of solliciteer online op de vacature Manager Hittebestendige Bouwprojecten.

Solliciteren
E-mail deze vacature
E-mail sturen
Opmerking: het e-mailadres wordt alleen gebruikt om de vacature te kunnen verzenden.