Jr Projectleider Bouw Klasse 7 bij McFleming Recruitment

Deinze, Oost-Vlaanderen

Betreffende de job

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is één van de grotere bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële en utilitaire projecten. Projectontwikkelingen zijn eveneens een belangrijke activiteit. Een goed georganiseerde opvolging en uiteraard de nodige kwalificaties garanderen een hoogstaande kwaliteit in al hun projecten (klasse 7), dit voor zowel de private als de openbare sector. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een vlakke structuur met een open en directe communicatie, een hoge betrokkenheid van de medewerkers en een sterke focus op continue verbetering.

Functieomschrijving

Als Jr Projectleider Bouw Klasse 7  behoren volgende taken tot je takenpakket: Je bent mede verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van de verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking.Je woont, al dan niet samen met de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij.Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en  bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken.Je bent verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project.Je verzorgt de praktische organisatie van de werf en volgt - binnen de gestelde termijn - het project op.Je hebt een goed oog voor detail en een bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf.Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider die je geleidelijk zijn ervaring en kennis zal overdragen.Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

Functie-eisen

Voor de functie van Jr Projectleider Bouw Klasse 7 zijn wij op zoek naar een sterke persoonlijkheid met een Starter   ervaring en in het bezit van een diploma op Bachelor of Master niveau in de Bouwkunde. Idealiter heb je reeds een eerste werkervaring achter de rug.Je bent een dynamische persoonlijkheid en beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten.Je kan zelfstandig werken, maar maakt ook graag deel uit van een team.Je bent organisatorisch sterk en gaat op een structurele wijze te werk.Je hebt de nodige zin voor verantwoordelijkheid en een oog voor veiligheid.

Arbeidsvoorwaarden

Als Jr Projectleider Bouw Klasse 7  ontvang je een interessante verloning gekoppeld aan een aantal extralegale voordelen.Je komt terecht in een boeiende job met veel toekomstperspectief en dit in een financieel gezond bedrijf met een familiale instelling. Je krijgt de mogelijkheid om via een intensieve interne opleiding door te groeien tot volwaardig projectleider binnen de structuur en ontwikkeling van het bedrijf.

Sollicitatieprocedure

Stuur je CV naar  Concha Claes (0032-(0)479/907-851) op het volgende emailadres  concha@mcfleming.be   met als extra vermelding Jr Projectleider Bouw Klasse 7  refnr  2255 .

 

Deze JOB niets voor jou ? Bezorg ons zeker je CV voor een mogelijke andere opportuniteit. Bezoek ook onze website www.McFleming.be voor meer jobs.

 

 

Bezoek www.mcfleming.be voor meer informatie over de vacature Jr Projectleider Bouw Klasse 7 of solliciteer online op de vacature Jr Projectleider Bouw Klasse 7.

Solliciteren
E-mail deze vacature
E-mail sturen
Opmerking: het e-mailadres wordt alleen gebruikt om de vacature te kunnen verzenden.