Grafische vormgever/copywriter (Duits) bij Actief Interim

Regio Puurs 2880

Betreffende de job

Uw rol
Je staat in voor het ontwerpen en grafisch uitwerken van verschillende opdrachten: advertenties, folders, POS-materiaal, online tools, etc. Ook het uitsturen en opvolgen van allerlei mailings en nieuwsbrieven naar verschillende doelgroepen behoort tot jouw takenpakket.
Het up-to-date houden van huisstijlgidsen en de website, je waakt eveneens over het correcte gebruik ervan.
Je verzorgt een correcte archivering van alle documenten op de server en rapporteert aan de Sales Manager en de Sales Development Manager Duitsland - Zwitserland.

Uw profiel
Je hebt een grafische opleiding genoten en hebt minstens 2 jaar ervaring als grafisch vormgever. Verder beheers je zeer goed de Duitse taal, die kan je foutloos schrijven, spreken en lezen. Kennis van het Nederlands is een pluspunt

Je bent gemotiveerd, je bruist van de energie en als creatieve duizendpoot ga je graag efficiënt en gestructureerd te werk.
Opportuniteiten zie je meteen, je bent dan ook ondernemend en proactief.
Zelfstandig werken kan je goed maar ook in team vormt geen probleem.
Je bent stressbestendig en flexibel en je communiceert open en eerlijk

Je hebt een sterk technisch profiel en hebt een zeer vlotte pen.
Software zoals Adobe Indesign, Photoshop en Illustrator heb je volledig onder de knie. Je kan ook vlot overweg met een Mac-computer. Prioriteiten stellen verloopt probleemloos en je respecteert deadlines.
Je toont interesse voor fotografie en Photoshop is voor jou geen onbekend terrein
De mogelijkheid tot repetitief werkt schrikt je absoluut niet af. Door je positieve ingesteldheid ontvang je uitdagingen met open armen.

Ons aanbod
We bieden een uitdagende job met aangename werkuren en de kans om samen met de Salesafdeling te zorgen voor de groei van de Duitse markt.
Een marktconform loon in lijn met jouw toegevoegde waarde en competenties, extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en een verzekering gewaarborgd inkomen
Een aangename werksfeer in een respectvolle omgeving


Vul je e-mailadres in om gelijkaardige vacatures te ontvangen.
Solliciteer Solliciteer verder Door verder te gaan, ga je akkoord met de Privacyverklaring, Gebruiksvoorwaarden en het gebruik van cookies van Monster.
E-mail deze vacature
E-mail sturen
Opmerking: het e-mailadres wordt alleen gebruikt om de vacature te kunnen verzenden.